Plaja cu nisip din Falassarna in Insula Creta Chania

octombrie 1st, 2015 Agentia Viotop Travel Grecia Tags: ,


Tocmai am revenit dintr-o vacanta de vis petrecuta cu familia in Insula Creta-Chania. Inainte de plecare in aceasta vacanta m-am documentat sa vad ce putem vizita, deoarece Grecia este o destinatie in care ai ce sa vezi. Am citit multe recenzii de la turisti despre plaja Falassarna din vestul insulei Creta la aprox 52 km de Orasul Chania si am hotarat sa mergem intr-o zi acolo. Noi am fost cazati in statiunea Agia Marina, care era la 10 km de orasul Chania.

oferte vacanta creta

Din pacate nu sunt autobuze pana la aceasta plaja, iar singura modalitate de a ajunge acolo a fost sa inchiriem o masina.Pretul este in jur de 50-70 euro/zi iar benzina este undeva la 10 euro. Drumul pana la Falassarna dureaza aprox o ora. Peisajele sunt superbe, drumul trece prin cateva statiuni turistice si cateva sate rustice.

oferte vacanta creta

Cand ajungeti la Falassarna, aveti aceasta vedere panoramica asupra plajei

oferte vacanta cretaPlaja din Falassarna Insula Creta

Cand veti ajunge pe plaja veti fi cu totul fermecati de acesata zona. Plaja este foarte lata, cu nisp fin auriu, apa este foarte curata si limpede, intrarea in mare este foarte lina.

Oferte de vacanta Insula Creta

Plaja din Falassarna Insula CretaPlaja din Falassarna Insula CretaPlaja din Falassarna Insula Cretaoferte vacanta creta

Ca si facilitati la plaja aveti parcare si internet gratuit, un bar cu restaurant, sezlongurile la plaja costa 8 euro ( doua sezlonguri si umbrela), servire la plaja cu bauturi de la bar.

Beach Bar Falassarna insula Cretaa

Preturile sunt foarte acesibile, am facut poze cu meniul de la restaurant

meniu restaurant plaja Falassarna

 

acesta este meniul de la Bar

meniu bar plaja falassarna

Am rasmas placut impersionati de aceasta plaja si o recomandam turistilor care merg in Insula Creta Chania, si vor sa exploreze frumusetile insulei.Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

Oferte de vacanta Insula Creta

Agentia Viotop Travel

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*