Santorini- raiul pe pamant

martie 25th, 2016 Agentia Viotop Travel Grecia


Santorini din Grecia  este într-adevăr o destinație magică indiferent ca mergeti in sezon sau in extre sezon. Din toate insulele grecești –mai mult de 3000 de insule, dintre care aproximativ 200 sunt locuite – Santorini este, probabil, cea mai cunoscuta. Și, de asemenea, probabil, cea mai vizitata. Santorini este locul unde veți găsi stâncile roșii, plajele negre, morile de vânt albe, și cupole albastre.

Santorini

Ofertele de vacanta in Santorini, oferte early booking in Santorini  si oferte last minute in Santorini  va indeplinesc visul de a ajunge in acest loc, parca desprins din rai, in care nu vei regreta ca ati ajuns , dorindu-va cat mai multe vacante in Santorini .

beautiful-balcony-in-santorini-1526838

Insula Santorini se află în Marea Egee şi este cea mai sudică dintre insulele Cyclade. Gruparea de 5 insule a apărut în urma erupţiei devastatoare de acum 3600 de ani a vulcanului cu acelaşi nume, erupţie care a avut ca efect scufundarea în mare a părţii centrale a insulei, dar şi apariţia actualei Caldera. Insula Santorini, atrage turiştii mai ales datorită legendei potrivit căreia în această regiune se află legendara Atlantida. Numele Santorini este unul mai recent, şi vine de la biserica de pe insulă, închinată Sfintei Irene, numită Aghia Irini de greci si Santa Rini de marinarii straini.

patio-in-santorini-crete-1526857

santorini-1-1218323

Santorini2

Ca si oferte speciale Santorini avem reducere early booking  pentru Narkissos Hotel  , preturi de la 385 euro .

 

santorini-1216948

santorini-fira-2-1572367

santorini-oia-1509440

santorini-window-1510992

Santorini este taramul de unde porneste mitul Atlantidei. In trecut, minunata laguna a Portului Santorini era centrul insulei. Acesta a fost scufundat de puternicele eruptii vulcanice care au schimbat topografia locului, aducandu-i in schimb celebritatea; „nisipuri” negre si rosii, faleze naturale inalte de sute de metri. Capitala Insulei, Fira, este asezata intr-un perete vulcanic, pe o faleza inalta de 300 m. Casele de un alb orbitor, cu acoperisuri rotunjite, par chilii sapate in lava pietrificata, intre acestea stradutele mici si inguste duc spre magazine si taverne cu privire la mare.

Santorini2

santorini-06-1570666

santorini-06-1570993

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*