Avantajul de a cumpara o vacanta Early Booking

noiembrie 10th, 2016 Agentia Viotop Travel Destinatii turistice Tags: ,


In acest articol ne propunem sa va familiarizam cu ceea ce inseamna vacanta Early Booking, mai ales ca sezonul din anul in curs  s-a terminat si deja au aparut ofertele de vacanta pentru anul viitor.

Va prezentam motivele si avantajele achizitionarii unui sejur Early booking :

1-Va puteti rezerva o vacanta ieftina in plin sezon

Veti avea posibilitatea de a alege de pe acum o vacanta din sutele de oferte disponibile, la preturi mai reduse fata de cele din plin sezon, iulie sau august si veti putea alege dintr-o gama larga de hoteluri care acum sunt disponibile, iar cand sezonul incepe nu vor mai fi atatea disponibilitati la hoteluri si locuri la transport.

2-Vacanta se poate plati si in rate

In cazul in care calatoriti mai multe persoane, familie, prieteni, este mult mai usor sa platesti in cateva rate, majoritatea ofertelor se achita doar 25 euro avans sau 30% avans si diferenta cu 30 zile inainte de data plecarii.

 

3-Preturi foarte bune la hotelurile de lux

Hotelurile de 4 si 5 stele au preturi foarte ridicate in plin sezon, iar disponibilitatile sunt foarte greu de gasit, de aceea va recomandam sa rezervati vacanta dvs pe ofertele Early Booking

4-Hoteluri si destinatii pe alese :

In aceste luni din an veti putea gasi oferte in orice regiune, orice hotel si pe orice perioada, astfel avand posibilitatea de a alege vacanta dvs fara nici o problema.

5-Suficient timp pentru a va pregati pentru vacanta

Aveti mult timp la dispozitie sa planificati vacanta dvs in cele mai mici detalii, sa va documentati despre statiunea si regiunea in care veti calatorii, sa studiati excursiile optionale si sa le alegeti pe care va intereseaza mai mult.

6-Recomandare asigurare

Din experienta noastra recomandam turistilor care rezerva vacanta Early Booking sa incheie in aceeiasi zi in care a semnat contractul pentru vacanta, o asigurare storno care va inlcude si asigurarea medicala pe durata sejurului. Cu aceasta asigurare ( in jur de 72 lei de pers ) puteti sa stati linistiti, in cazul in care intervine ceva grav si nu puteti sa plecati, veti putea fi despagubit de catre firma de asigurari. Va recomandam ca inainte sa faceti polita de asigurare, sa cititi bine termeni si conditiile de asigurare.

Nu rata primul val de REDUCERI

daca doriti sa va bucurati de o vacanta la mare si la soare, la un hotel bun si pe o plaja linistita, Viotop Travel v-a pregatit oferta pentru cele mai populare destinatii din GRECIA, TURCIA, BULGARIA, SPANIA, LITORAL, profita de ofertele Early Booking, sau solicita oferta AICI

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*