Te bucuri de cel mai mic pret…dar sti la ce sa te astepti?

octombrie 30th, 2012 Agentia Viotop Travel E bine de stiu !!


Chiar daca mai e ceva vreme pana la concediul de vara, multi dintre noi si-au facut deja o idee despre ofertele turistice de pe piata. Unii prefera destinatiile exotice, altii pe cele traditionale, iar unii se uita in primul rand la preturi. Indiferent de preferinte, nu te lasa „sedus” de orice oferta sau agentie intalnite.

Cand vine vorba de vacante, „tepele” sunt destul de diversificate, ca sa zicem asa, de la situatii in care ajungi la hotel si ti se spune ca nu ai nici o rezervare pe numele tau, la cele in care realizezi ca una ai platit si alta ti se da, sau cazuri in care afli ca nu mai pleci fix cand terminai de facut bagajul.

Cele mai multe astfel de situatii sunt puse pe seama „inselaciunii”. Vorbim de cazul agentiilor care practica tarife extrem de atractive, emit vouchere false sau neacoperite, turistii platesc, dupa care agentia dispare.

Sunt foarte multe astfel de situatii, in care clientul iese bucuros din agentie ca a dat „norocul” peste el…..pleaca in vacanta mult astepta cu doar cativa euro, si fericirea e cu atat mai mare cu cat pentru aceeasi oferta
alte cunostiinte au platit o suma dubla sau chiar tripla cu doar 2 zile inaintea lui. ….Mmmm…oare chiar e motiv de bucurie? Oare chiar ai prins „ultimul tren” cum s-ar zice, ultimul loc in autocar si ultima camera pentru care s-a facut o reducere colosala?..Sau oare chiar ai fost atat de norocos incat aceasta „super-reducere” sa fie pusa pe o rasturnare radicala a inflatiei in doar 2 zile….sa fii crescut oare puterea de cumparare a banilor simultana cu scaderea preturilor pachetelor turistice??…

Daca s-au intamplat aceste lucruri…iar tu ai fost doar un norocos, noi ne bucum alaturi de tine. Insa fara niciun gram de pesimism din partea noastra, am vrea sa te informam ca sansele sunt mult mai mari ca tu sa te afli in situatia in care, cu bagajele pregatite la usa pentru „Vacanta la pret shoook”, esti sunat de catre agentul de turism si anuntat ca vacanta s-a anulat din motive de…..neintrunire a numarului de participanti (pai cum?? nu eram ultimul in autocar, ultima camera?),motive de…… modificare a datelor de plecare, sau a locatiei cu plata, bineinteles, unei taxe suplimentare sau oricare alte motive de…. ei sau nici de ei stiute.

Prin urmare, noi, agentia Viotop Travel, va sfatuim sa fiti foarte atenti la ofertele turistice propuse de agentiile de turism, intrucat preturile mici, ofertele „chilipir” de foarte multe ori nu au niciun suport real. Iar noi, vream ca VACANTA TA SA FIE PERFECTA SI LIPSITA DE SURPIZE NEPLACUTE!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*