Se apropie targul de turism al Romaniei !

noiembrie 2nd, 2012 Agentia Viotop Travel Diverse...din turism


Cea de-a doua ediţie din acest an a celui mai mare târg de turism din România îsi va deschide porţile în perioada 15-18 noiembrie, la Romexpo, si se va axa în principal, pe promovarea ofertelor turistice de schi din ţară si străinatate, a destinaţiilor exotice, aflate în plin sezon, cât şi a regiunilor turistice din România.

La târg vor expune cele mai importante firme de profil, agenţii de turism şi tour-operatori, hoteluri şi pensiuni, agenţii de asigurări şi banci, organizatori de congrese şi turism de afaceri, organizaţii patronale şi asociaţii profesionale, organizaţii de promovare a turismului din strainătate, oficii, organizaţii şi instituţii de promovare a regiunilor turistice din România, dar şi prestatori de servicii de transport, de cazare şi de agrement. În acelaţi timp, vor fi prezente edituri şi instituţii culturale, dar şi reprezentanţi ai presei din domeniu: televiziuni, reviste, site-uri şi blog-uri consacrate.

Cu această ocazie, vor fi prezentate oferte de turism pentru sezonul de iarnă / primavară atât în România, cît şi în străinătate: turism cultural, rural şi de business, turism de tratament, destinaţii exotice, croaziere, turism de aventură etc.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*