Top 10 cele mai ciudate hoteluri din lume!!!

iunie 9th, 2014 Agentia Viotop Travel Grecia


Somnul în sine este plictisitor, iar atunci când stai la un hotel şi plăteşti, te aştepţi ca serviciile să meargă mai departe de pat: la atmosfera, ospitalitate şi, de ce nu, elementul surpriză.

Pentru unele hoteluri, experienta nu se limiteaza la odihna. Hotelurile au atins noi dimensiuni ale posibilitatilor, unele care cer atentie, chiar daca nu si seriozitate.

1. Hotel Marques de Riscal

Este localizat în Elciego, Spania şi este renumit atât pentru serviciile sale de 5 stele, cât şi pentru forma sa arhitecturală unică. Hotelul de lux este acoperit de pereţi înclinaţă, ferestre în zig-zag şi structuri exterioare care au aspectul unor materiale văluroase. Prin urmare, acesta este nu numai un loc de cazare de lux, ci şi o atracţie turistică în sine, unde vizitatorii se pot bucura de o experienţă unică.

1

2. Casa-rulotă din Franţa

Multe persoane şi-au imaginat, cel puţin o dată în viaţă, cum ar fi să cutreiere lumea cu o rulotă. Pentru curioşii care vor să afle cum este o noapte într-o casă-rulotă există hotelul Les Roulottes de la Serve, situat în regiunea franceză Provenţa. Casă-rulotă este întâlnită mai des în cultura romani, cele trei unităţi ale hotelului fiind, de fapt, trei caravane restaurate, cumpărate de la o şatră de ţigani.

2

3.Inntel Hotel Zaandam din Amsterdam

Face parte dintr-un renumit lanţ hotelier, insă clădirea în care se pot caza turiştii aici este unică pentru că pare a fi formată din mai multe căsuţe, specifice Amsterdamului de altfel, aparent urcate unele peste altele şi asamblate ca un puzzle. Construcţia hotelului face parte dintr-un proiect de restaurare şi de reurbanizare a străzii istorice pe care se află şi a devenit în scurt timp un simbol local şi un punct de atracţie turistică.

3

4. Hotelul Capsula din Osaka

In Japonia spatiul este limitat. Iar acest hotel de lux cu camere sub forma de capsule este cel mai bun exemplu. Camerele seamana cu niste cuptoare industriale si sunt incorporate cu panouri de temperatura care te lasa sa iti reglezi atmosfera dorita.

4

5. Hobbit Motel

Da, acest lucru este chiar adevarat. Vecinii tai nu vor fii incredibil de mici, dar nimeni nu te opresete sa nu mananci 6 mese pe zi in camera principala a hotelului din Woodlyn Park. Usile si ferestrele sunt rotunde, iar camerele sunt sapate in pamant. Daca esti fan Lord of the Rings, acest hotel din Noua Zeelanda este perfect pentru tine.

5

6. Statiunea submarina Poseidon

Lumea submarina, ca si cea din Atlantis sau chiar din Star Wars Episode , se bazeaza pe conceptul a de putea merge, locui si respira sub apa. Statiunea Poseidon iti ofera oportunitatea sa traiesti sub apa. Localizata pe o insula privata din Fiji, oaspetii pot vedea toate creaturile marine care trec pe langa ei, din toate partile hotelului.

66b

7. Hotelul din inchisoare

In Letonia s-a facut hotel intr-o fosta inchisoare, care a fost construita acum 100 de ani.

La Karostas Cietums veti putea sa faceti un tur al inchisorii, sa aflati povesti ale detinutilor sau veti vizita muzeul amenajat tot in incinta.

jj7b

8.Hotelul din teava de scurgere

Das Park Hotel este in apropiere de Essen si ofera toate conditiile ca sa va relaxati.Este ca si cum ai dormi intr-o doza de suc gigantica. Aceste tevi de scurgere, transformate in apartamente de lux sunt inventia austriecilor. La. Din fericire pentru oaspeti, acestea nu au cum sa o ia la vale in timpul noptii datorita greutatii – dar oare cine ar vrea sa doarma intr-o teava?

8a8b

9.

9.Hotelul din lego

Primul hotelconstruit din piese Lego s-a deschis in statiunea Carlsbad, asezata la marginea oceanului Pacific, din California.

Are 250 de camere si daca mergeti sa va cazati acolo veti putea alege intre camerele cu pirati, cele cu aventura, sau cele in forma de regat.

9a

10. Hotelul-avion

Hotelul-avion a fost construit în urmă cu doar câțiva ani, pe scheletul unui avion Boeing produs în anul 1976. Modelul 747 a fost folosit de mai multe companii aeriene până în anul 2002, când Transjet, operatorul aerian suedez care deținea avionul, a dat faliment și a vândut carcasa antreprenorului Oscar Diös. În scurt timp, cele 450 de fotolii instalate în avion au fost îndepărtate, iar fuselajul a fost izolat pentru a fi la nivelul standardelor suedeze în ceea ce privește construcția de locuințe permanete.

Odată ce lucrările de restaurare și modificare a fuselajului au fost finalizate, avionul a fost compartimentat în 27 de camere, plus un restaurant și o cafenea. Capacitatea totală este de 76 de oaspeți, iar una dintre camere este poziționată chiar în capătul avionului, unde cabina piloților încă mai păstrează o parte din instrumentele de bord inițiale.

10b10a

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*