Oferte de vacanta Black Friday 2016

noiembrie 6th, 2015 Agentia Viotop Travel Diverse...din turism


Concept Black Friday

(Vinerea Neagră) este ziua care urmează Zilei Recunoștinței în Statele Unite, și care deschide sezonul de cumpărături de Crăciun. Deoarece Ziua Recunoștinței este ultima zi de joi din noiembrie, Black Friday apare în fiecare an între 23 și 29 noiembrie. Black Friday este cea mai aglomerată zi de cumpărături din Statele Unite

original-1

Istoric Black Friday

Termenul de Black Friday a aparut in anii 1960 pentru a marca deschiderea sezonului de cumparaturi pentru Craciun. „Black” (Negru) se refera la magazinele care au trecut in registrele contabile de la insemnarile cu cerneala rosie, care semnificau pierderile, la cele cu cerneala neagra, care semnifica profit

„Black Friday” inseamna, in varianta non-comerciala si criza financiara din 1869, colapsul burselor din Europa si Statele Unite.

Desi nu este o sarbatoare nationala, multi americani, mai ales cei care nu lucreaza in domenii comerciale, isi iau concediu, pentru a beneficia de reducerile magazinelor.

Evolutia actuala a Black Friday este de a face cumparaturi on-line, mult mai comod, de acasa, deoarece comerciantii anunta din timp ce reduceri vor avea, impart cupoane de reduceri si informeaza cumparatorii asupra produselor ce intra in aceste oferte.

Black Friday in Romania

Conceptul a prins pentru prima oara in tara noastra in 2011, la initiativa grupului eMAG, Flanco si Asesoft Distribution, cu intentia de a stimula indeosebi piata electro-IT.

La prima editie, Black Friday a fost un succes comercial deosebit, cumparatorii au fost atrasi de preturile reduse cu pana la 60%, cumparand produse chiar si numai datorita reducerii.

Black Friday pentru agentiile de turism

Cu ocazia Black Friday romanii pot achiziţiona şi vacanţe, nu doar telefoane, tablete, televizoare şi aparate electrocasnice. Ofertele agentiilor de turism sunt create astfel incat sa fie cat mai atractive si contin oferte pentru concediul de vara, destinatii diverse la un pret accesibil.

In anii trecuti, ofertele de Black Friday pentru agentiile de turism au fost cu un numar de locuri limitate, ofertele fiind valabile doar cateva zile in perioada de Black Friday.

Pentru a beneficia de oferte la preturi reduse este necesar sa urmariti cu atentie aceste oferte si sa le rezervati in timp cat mai scurt data fiind limitarea acestora ca numar de locuri disponibile (in oferte).

Agentia noastra, ca si in ultimii ani, va pregati oferte disponibile la rezervare in perioada 23.11 – 30.11.2015. Daca doriti sa fiti informati la timp cu privire la aceste oferte, puteti sa lasati adresa de mail pe formularul din urmatorul link: http://www.viotoptravel.ro/page/campanie-black-friday.html . Cand vor fi lansate ofertele de Black Friday, veti fi primii care vor primi aceste informatii.

Abonati-va aici la newsletter „Oferte Black Friday 2016”: http://www.viotoptravel.ro/page/campanie-black-friday.html

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*