Top 10 locuri pentru a merge la cumparaturi de Craciun

decembrie 13th, 2015 Agentia Viotop Travel Curiozitati...din turism, Diverse...din turism, E bine de stiu !!, Franta, Germania, Italia, Japonia, Marea Britanie, S.U.A


Momentul cel mai așteptat al anului este si cel mai aglomerat. Pentru noi poate fi o scuza buna pentru a merge la cumparaturi dar si pentru a vizita orase noi.

Mai jos aveti un top 10 cu cele mai mai bune destinatii pentru a merge la cumpărături de Crăciun. Voi ce ziceti?

1

10. Stockholm, Suedia

Cei care iubesc stilul scandinav vor fi încântați să găsească numeroase buticuri și magazine. Desigur cel mai mare magazin Ikea din lume este un punct de atractie, oferind o gamă largă de produse.

De ce să mergem acolo?

Încercați unele specialități tradiționale, cum ar fi glögg și pâine de ghimbir în piețele de Crăciun din Stockholm.

danemarca

Stockholm

Stockholm4-740x494

Stockholm
9. Copenhaga, Danemarca

Crăciunul este sărbătorit aici cu mii de lumini stralucitoare, vin fiert, parcuri de distracții și delicatese – orasul se transformă într-un paradis de iarnă. Găsiti o varietate de magazine în Strøget – cea mai lungă stradă pietonală din Europa!

De ce să mergem acolo?
Pentru a descoperi piețelele de Crăciun din Christiania – ceal mai interesant cartier din oraș.

Copenhaga

Copenhaga

8. Dublin, Irlanda

O destinatie excelenta pentru un city break in Europa și un oras extrem de prietenos, așa că unde poate fi mai bine sa va petreceti vacanta de Craciun?

Dublin

Dublin

O destinatie populara si indragita de cei care opteaza pentru City Break-uri in Europa. Un oras prietenos, asa ca aveti un motiv in plus pentru a merge in vacanta de Craciun.

7. Viena, Austria

Elegant si romantic, orașul Viena sărbătorește Crăciunul intr-un mod extrem de frumos. Clădirile opulente sunt decorate cu lumini strălucitoare. Există zone pietonale cu magazine, care vând produse de lux, obiecte de artă, antichități și multe alte produse.

De ce să mergem acolo?

Pe lângă magazine, piețele de Crăciun vieneze sunt printre cele mai preferate de catre turistii din Europa și oferă o gamă largă de specialități festive.

Pentru oferte vacanta Austria click aici.

viena

viena

6.Milano, Italia

Capitala modei este in top 10 cele mai vizitate orase de Craciun.

De ce să mergem acolo?

Pe langa minunatele magazine de lux, puteti descoperi frumoasa arhitectura si cel mai faimos piesa – Domul din Milano.

milano

milano

milano
5. München, Germania

Capitala Bavariei nu o sa va dezamageasca. Multe străzi, bulevarde și piețe sunt pline acum in preajma Craciunului. Veti gasi magazine, cafenele și restaurante, toate înghesuite în centru, ceea ce face usor de „colindat”. Și, desigur, Germania este patria piețelor de Crăciun.

De ce să mergem acolo?

Optati pentru calitate germană. Munchen, situat în Bavaria – cea mai frumoasa regiune a țării. Este clar ca Piețele de Crăciun din acest oras vor fi magnifice.

munchen

munchen

munchen

4. Paris, Franta

Galeries Lafayette – unul dintre cel mai renumit centu comercial din Europa de Vest – a fost deschis în 1895 de Théophile Bader. Impresionanta clădire de 10 etaje este situata pe Bulevardul Haussmann.

De ce să mergem acolo?

Pomii de Craciun din Paris sunt extrem de frumos decorati si intotdeauna au facut parte din top 10 cele mai frumoase orase de vazizitat in preajma Craciunului.

paris

paris

3. Tokyo, Japonia

Deși japonezii nu sunt crestini, acestia iubesc Crăciun!

De ce să mergem acolo?

Întregul oraș și mai ales magazinele pun pomi de Crăciun superbi si decoratiuni festive, creând o imagne fascinanta.

Tokyo

Tokyo

Tokyo

Tokyo

Tokyo
2. New York, SUA

Big Apple atrage vizitatori pe tot parcursul anului, dar în decembrie devine deosebit de festiv și romantic. Mii de lumini colorate stralucesc pe străzi, muzica de Crăciun se aude la fiecare colț.
Unde să mergem?
Printre sute de diverse magazine precum Bloomingdales, Saks 5th Avenue și Macy sunt printre cele mai mari și cele mai populare.

new york

new york

new york

new york

1.Londra, Marea Britanie

Există magazine celebre in Londra . Harrods din Knightsbridge oferă o gama variata de produse inca din 1834. Selfridges este al doilea cel mai mare magazin după Harrods, care a fost deschis în 1909 în Oxford Street, numit de multe ori cel mai bun magazin din lume.

De ce să mergem acolo?

Magazinele sunt deschise 7 zile pe săptămână, iar sortimentul este atât de vast, încât cu siguranta veți găsi ceva pentru cei dragi.

londra

londra

londra

Dacă doriţi să vizitaţi oricare dintre orasele prezentate mai sus, completaţi o cerere de ofertă şi noi o să vă consiliem şi ajutăm cu oferte care să corespundă dorinţelor dvs. Puteţi accesa formularul de mai jos: http://www.viotoptravel.ro/ofertedevacante/offerreservation.aspx?utm_content=buffer64b0b&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

Pentru mai multe informatii va invitam sa vizitati site-ul nostru http://www.viotoptravel.ro/  fie sa ne contactati telefonic la numerele de telefon: – 0731013105; 0371308970 , fie pe e-mail la: rezervari@viotoptravel.ro

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*