Insula Tasos – Plaja Paradise Beach – oferte vacanta Tasos

august 24th, 2016 Agentia Viotop Travel Grecia Tags: , , , ,


Insula Tasos se scalda in apele Marii Egee, la doar 8 km de Golful Kavala de pe Grecia continentala. Insula este presarata de numeroase sate pitoresti cu case traditionale, multe gradini cu maslini, in jur de 35 plaje impresionante, paduri de pini, de brazi, care ofera umbra suficienta in zilele toride de vara.
Insula are o circumferinta de aprox 100 km si este impartita in doua parti, nord si sud. Insula este inconjurata de o sosea principala, care leaga toate satele de pe malul marii.

map-2

In acest articol am sa va dau detalii despre una din cele mai frumoase plaje pe care am descoperit-o recent intr-o mini vacanta
Plaja Paradise Beach este in partea de est a insulei, din portul Limenas ( nordul insulei ) sunt 35 km pana la aceasta plaja minunata.

IMG_6880

Plaja Paradise beach este o plaja care se adaposteste la umbra padurilor de pini, are nisipul auriu foarte fin, intrarea in apa este foarte lina, apa are culoarea turcoaz, iar in majoritatea zilelor veti prinde valuri destul de mari.

Vezi aici oferte vacanta Tasos

Din drumul principal se mai coboara la plaja in jur de 500 m pe un drum de tara ( trebuie mers incet deoarece sunt denivelari destul de mari si foarte mult praf), se poate cobori cu orice tip de masina, in afara de Ferrari sau Lamborghini ::))) Parcarea de langa plaja este destul de mica si se umple foarte repede, dupa ora 10:30 nu mai gasiti locuri si trebuie sa parcati mai sus pe drum.

IMG_6845

Ca si regula recomandam sa mergeti cat mai de dimineta la plaja ( aceasta regula se aplica la toate plajele din Tasos), deoarece fiind o insula foarte aglomerata cu turisti, se poate sa nu mai gasiti unde sa parcati masina si nici sezlonguri la plaja.
Sezlongurile pe acesta plaja se platesc, sunt 7 euro doua sezlonguri.

IMG_6875

IMG_6876

IMG_6900

IMG_6889

Recomandam aceasta plaja familiilor cu copii dar si tinerilor care vor sa se relaxeze.

Plaja este dotata cu restaurant a la carte, bar, un mini fast food, toalete, dusuri. Preturile la bar si la fast food sunt decente, ca peste tot in Grecia, de ex : 2,5 euro frappe, 2 euro coca cola, 3 euro bere, 2,5 euro pita gyros, 8 euro souflaki etc
Preturile la restaurant sunt cam piperate.

IMG_6844

IMG_6847

IMG_6846

IMG_6869

Pentru turistii care nu vor sa vina cu masina in Tasos, exista si pachete de vacanta cu autocarul cu plecari din majoritatea oraselor din tara.
Click aici pentru oferte vacanta Tasos

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*