Top 4 statiuni litorale romanesti-oferte cazare Litoral-tichete de vacanta

martie 25th, 2019 Agentia Viotop Travel Romania Tags: , , , , ,


Litoralul Marii Negre reprezinta o alegere excelenta pentru un concediu de vara reusit. Cu plaje moderne si statiuni care surprind prin atractii pentru toate gusturile si categoriile, litoralul romanesc reprezinta o alternativa ideala la sejururile estivale din strainatate.

De-a lungul celor 245 de km vei descoperi plaje fascinante, cu nisip fin, cochilifer si faleze inalte scaldate in razele fierbinti ale soarelui. Ai prilejul de a te bucura de practicarea celor mai interesante sporturi si activitati acvatice, precum: plimbari cu hidrobicicleta, scufundari, ridicari cu parasuta, plimbari cu barci in vele sau cu skijet, windsurfing, yachting si ski nautic.

Alaturi de plajele intinse si insorite, oportunitatile de cazare si posibilitatile de agrement, poti explora nenumaratele muzee, monumente istorice cu importanta valoare culturala, ruinele antice, rezervatiile naturale care sunt unice in tara, dar si in Europa, manastirile si bisericile, precum si multe alte atractii turistice, care intregesc pitorescul litoral romanesc.

Mamaia

Statiunea Mamaia este si numita Perla litoralului romanesc. Este cea mai populara si extravaganta dintre statiunile situate la Marea Neagra, fiind alegerea de top in randul tinerilor care vor sa se distreze in club intreaga noapte si apoi sa priveasca rasaritul de plaja. Marele atu al statiunii il constituie plaja fina, aproape alba si lipsita de fenomene mareice prea puternice, care se adanceste treptat si usor spre larg, ideala de altfel pentru cei mici.

In Mamaia te vei mai distra la cote maxime la Aqua Magic sau Parcul de distractii „Luna” si vei ramane cu adevarat uimit de panorama pe care ti-o ofera telegondola. In Satul de Vacanta vei gasi, de asemenea, tarabe cu suveniruri ingenioase, galerii comerciale si restaurante cu specific romanesc, toate amenajate in casute cu motive inspirate din diverse zone ale tarii.

Neptun

Multa vreme, Neptun a fost considerata una dintre statiunile de lux aflate in Romania. Situata intre Olimp si Jupiter, statiunea surprinde cu un peisaj superb si deosebit, brazdat de lacuri si verdeata. Plaja din Neptun poate concura cu usurinta cu faimoasele plaje ale Mamaiei, fiind una dintre cele mai bine amenajate de pe intregul litoral. Nisipul din Neptun este unul foarte atragator si curat, intocmai precum apa, iar posibilitatile de agrement sunt nenumarate.

In mod obisnuit, acesta statiune este aleasta de catre tinerii care isi doresc sa se distreze in cluburi sau in baruri, insa reprezinta, de asemenea, o destinatie de vacanta si pentru intreaga familie.

Eforie Nord

Pentru un concediu relaxant alaturi de familie, statiunea Eforie Nord asigura toate facilitatile de care ai putea avea nevoie. In plus, aceasta zona s-a dezvoltat datorita proprietatilor terapeutice ale noroiului de la lacul Techirghiol, detinand astazi cel mai mare complex balneoclimateric de pe litoralul romanesc. Tratamentele cu namol si baile in apele foarte sarate completeaza serviciile oferite de aceasta statiune.

Eforie Nord nu este doar despre boli si tratamente, ci si despre distractie, plaje fermecatoare si largi, relaxare. Turistii din Eforie se pot bucura de unitati de cazare foarte frumos amenajate, restaurante cu preparate delicioase, de o mare atractiva si de niste peisaje unice.

Costinesti

Statiunea tineretului, Costinesti este foarte populata pe timpul verii datorita atmosferei extrem de placute pe care o ofera, pentru plaja cu nisip fin si pentru nenumaratele variante de distractie de care se pot bucura tinerii.

Bazele statiunii au fost pune in anul 1942 atunci cand s-a infiintat o tabara destinata exclusiv elevilor. Dezvoltarea a fost una rapida, iar titlul de „Capitala vacantelor estivale ale tinerilor” a venit in mod natural. Costinesti se mandreste cu o plaja lunga de 1 km, diverse cluburi si discoteci deosebite, dar si cu obiective turistice care sunt definitorii pentru localitate: Obelixul si Epava navei Evanghelia.

 

Viziteaza site-ul nostru pentru a descoperi ofertele de vacanta cele mai atractive si rezerva-ti din timp un sejur minunat in una din statiunile faimoase ale litoralului romanesc. vezi aici – Oferte cazare litoral

Putem sa facem rezervari si cu tichete de vacanta pe format de hartie sau electronic

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*