Excursii optionale in Kusadasi

aprilie 30th, 2019 Agentia Viotop Travel Turcia Tags: , , ,


kusadasi

Kusadasi, perla Turciei, se situeaza pe tarmul Marii Egee. Statiunea este una dintre cele mai renumite. Este locatia perfecta pentru relaxare, dar si pentru a descoperi noi locuri, minuni ale lumii. Despre aceasta destinatie am mentionat si alta data, cert este ca are ce oferi, are cu ce sa isi rasfete turistii, iar ca drept dovada ca atrage mii de turisti din toata lumea.

Daca va intrebati ce ati putea face in Kusadasi mai mult decat sa vizitati situri, sa alegeti croaziere de lux sau sa va relaxati la plaja trebuie mentionat si despre excursiile optionale. Acestea sunt organizate zi de zi si va permit sa descoperiti mai multe pe taram turcesc. Iata ce oferte dispunem:

Pamukkale

Este unul dintre cele mai fascinante locuri. Excursiile catre Pamukkale se organizeaza in zilele de duminica. Pretul include transportul, masa de pranz dar fara bauturi incluse, serviciile oferite de ghidul turistic, precum si plata intrarilor.

Trecut pe lista de obiective ce nu trebuie ratate, Pamukkale este unic, loc cunoscut si sub denumirea de „Castelul de Bumbac”. Aici se vor gasi de fapt bazine naturale cu ape termale, sapate in stanca de calcar. Imaginea este una spectaculoasa, de aceea este si recunoscuta ca fiind una dintre cele mai faimoase minuni ale naturii. Pentru ceva euro in plus puteti sa inotati  in piscina Cleopatrei.

Efes si Casa Fecioarei Maria

In zilele de sambata se organizeaza excursiile optionale pentru destinatia Efes. Ruinele acestui oras sunt fascinante. Situl este completat de o biblioteca – Celsius -, amfiteatru, agora si multe case cu terase. Aici este una dintre cele 7 binecunoscute minuni ale lumii si anume Templul lui Artemis. Excursia include de asemenea si vizita la Casa Sfintei Fecioare Maria.

Pretul include: transportul, taxe pentru intrari, ghid, masa de pranz, fara bauturi.

Samos

La putin peste o ora distanta de Kusadasi se afla o insula greceasca numita Samos ce merita la randul sau descoperita. In acest sens se organizeaza o excursie special cu aceasta destinatie. Plecarea este de aceasta data cu ferryboatul.

Aici, pe langa stilul grecesc specific, va puteti delecta cu selectii de vinuri, puteti vizita casa lui Pytagora si multe alte obiective, chiar si un muzeu al vinului.

Se asigura transferul hotel – port.

Adaland

Pentru cei dornici de distractie o excursie interesanta este cea la Adaland. Este unul dintre cele mai mari parcuri de distractie cu renume in toata Europa. Aici sunteti invitat sa va bucurati realmente de soare si apa, de tobogane diverse, de piscine potrivite pentru toate varstele.

De neratat este si spectacolul cu delfini.

Tarifele difera si pot include transportul si intrarea aici, cu sau fara pachetul de spectacol cu delfini.

Baia turceasca

Ce ar fi o vacanta in Kusadasi fara sa va bucurati de o baie turceasca Hamam?! Aici puteti avea parte de un masaj cu spuma, pe marmura calda. Este o experienta unica. Un astfel de masaj ajuta pielea, curata excelent si desigur relaxeaza corpul, exact de ce are nevoie orice turist.

Pentru o astfel de excursie tariful include transportul dus – intors.

Horse/jeep safari

Cum suna sa va aventurati in lumea cowboy? Pentru o zi puteti experimenta o astfel de aventura. Excursiile optionale organizate de-a lungul plajei Pamucak invita turistii la calarie.

Daca horse safari nu suna prea bine, atunci poate veti dori sa incercati jeep safari. Aceasta excursie este recomandata celor pasionati de senzatii tari, in cautare de distractie palpitanta.

Tarifele includ: transport si masa de pranz, exclus bauturile.

Diving

Scufundarile sunt fara doar si poate o experienta de neuitat. O excursie optionala este organizata doar pentru acest gen de activitate. Adancimea Marii Mediterane poate fi descoperita prin scufundarile realizate alaturi de instructor profesionist, care se ocupa atat de incepatori, cat si de cei cu experienta in diving.

Pentru un cost extra puteti solicita si un cd cu fotografii realizate in timpul acestei excursii.

 

Kusadasi este o destinatie promitatoare, iar din prisma activitatilor extra, a excursiilor optionale va promite aventura de neuitat. Pentru tarife exacte si alte detalii va asteptam in cadrul paginii noastre si cu mai multe detalii aici.

oferte vacanta cu autocarul in kusadasi – vezi aici : https://www.viotoptravel.ro/kusadasi/transport/autocar.html

oferte de vacanta cu avionul in kusadasi – vezi oferte aici : https://www.viotoptravel.ro/kusadasi/transport/avion.html

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*