Litoralul Bulgariei – destinatia recomandata pentru un concediu memorabil

aprilie 1st, 2019 Agentia Viotop Travel Bulgaria Tags:


Cu o pozitionare geografica avantajoasa pentru turistii romani, litoralul Bulgariei este o destinatie de vacanta pe care o recomandam. Constituie de altfel o destinatie turistica interesanta, ce promite vacante memorabile si relaxare, la costuri accesibile. Recomandam aceasta destinatie turistiilor care doresc o vacanta aproape de tara, de relaxare, cu servicii bune de all inclusive la preturi rezonabile.

Tu alegi tipul transportului care vi se potriveste, oferte vacanta autocar Bulgaria iar noi te intampinam cu solutii de cazare variate. In functie de perioada din an si de durata, va propunem hoteluri cu facilitati si dotari complexe, respectiv care vizeaza zone diverse ale litoralului Bulgariei. Ofertele de pe site-ul nostru includ toate taxele si reducerile de sezon ale fiecarei unitati in parte.

Cele mai populare statiuni sunt Albena, Nisipurile de Aur si Sunny Beach.

Albena este o statiune cu circuit inchis, mai linistita, recomandata familiilor cu copii, dar cu tarife mai mari la cazare. Sezlongurile la plaja nu se platesc separat, fiind incluse pentru toti turistii cazati in aceasta statiune. Parcarea se plateste odata la intrarea in statiune si dupa aceea se poate parca oriunde. De obicei cam toate hotelurile din Bulgaria nu au suficiente locuri de parcare pentru toate camerele, asa ca sunt momente in care trebuie sa parcati unde gasiti locuri libere. In afara de Albena, parcarea este contra cost, in jur de 5 leva /zi. Atentie ! nu toate parcarile sunt pazite si chiar cele pazite nu poti avea incredere in paza lor.

Nisipurile de Aur si Sunny Beach sunt statiuni mai animate, unde aveti si posibilitatea sa va distrati daca iesiti seara la plimbare. Mai ales in penisnula Nessebar din Sunny Beach unde este un mic oras cetate vechi plin de magazine si restaurante unde va recomandam sa mergeti.

Perioade prielinice pentru o vacanta pe litoralul Bulgariei

Daca vrei sa ai parte de un sejur relaxant si de soare, atunci vara (inclusiv de paste)  este o perioada potrivita pentru a vizita litoralul bulgaresc. In functie de hotelul pe care il alegi, te bucuri de pachete speciale de tip all inclusive, la hoteluri de 3,4 si 5 stele, cu plaje curate si nisip fin.  Desigur ca vara este cu atat mai potrivita pentru o astfel de vacanta. Cu temperaturi de pana la 35 grade, zilele petrecute la plaja sau vizitand diversele puncte turistice ale Bulgariei sunt o reala terapie privind relaxarea trupului si a mintii.

Nici lunile din toamna nu sunt insa de trecut cu vederea. Temperaturile sunt placute, statiunile sunt mai putin aglomerate, iar calitatea serviciilor oferite de unitatile hoteliere cuprinse in portofoliul nostru de oferte cazare Bulgaria se mentine la aceleasi standarde inalte.

Variante de deplasare pe litoralul bulgaresc

Daca alegi sa te deplasezi cu automobilul propriu, nu uita de rovigneta pe care trebuie sa o cumperi la intrarea in Bulgaria, Numai asa vei putea evita amenzile ridicate ale politistilor vigilenti. Respectati regulile de circulatie si limitele de viteza mai ales in orase, deoarece politia „abia asteapta” sa va opreasca pentru a va amenda.

Cea mai comoda varianta este un sejur cu autocarul, plecari sunt din marile orase ale tarii si scapati de stresul condusului cu masina, de taxe, rovignete, benzina, parcari si grija politiei si nu faceti mai mult timp decat daca mergeti cu masina proprie. Iar pretul de pers dus intors este aprox 35 eur/pers

Recomandari privind alegerea unei cazari avantajoase

Dupa cum vei observa aruncand o privire asupra listei de oferte pe care ti-o propunem pe site, ai la dispozitie o varietate de hoteluri dintre care sa alegi. Ne-am asigurat ca sunt dintre cele care exceleaza in ceea ce priveste prestarea serviciilor. Asadar, atat in cazul unui sejur clasic, dar si a celor de tip all inclusive, confortul si relaxarea sunt garantate.

Va recomandam in Bulgaria hoteluri de minim 4 stele, deoarece hotelurile de 3 stele cu all inclusive, sunt mai ieftine dar serviciile sunt mult mai slabe si veti regreta decizia de a rezerva un astfel de hotel. Mai bine mai puneti cateva sute de euro in plus si va bucurati de o adevarata vacanta pt familia Dvs.

Am inclus in portofoliul nostru de oferte locatii cu piscina in aer libera, cu servicii de masa, plaja, dar si zone de spa sau wellness. In functie de hotel, facilitatile includ zone de relaxare, terenuri de tenis, poti juca voeli sau fotbal pe plaja, ai conditii pentru a face gimnastica in aer liber.

Pentru un sejur cu familia, recomandat este a alege un hotel ce include facilitati pentru copii, respectiv pentru adulti, astfel ca fiecare sa isi ocupe timpul cu activitati pliate pe preferintele proprii.

Desigur, poate fi cazul ca ca oferta dorita de tine sa nu se regaseasca in lista optiunilor de pe site. In aceasta situatie poti solicita oferte vacanta bulgaria personalizata, pe care ti-o vom pune la dispozitie in cel mai scurt timp posibil.

Informatii cu privire la parcare – in cazul in care mergi cu autoturismul propriu, la facilitati suplimentare sau alte taxe si costuri ce ar putea sa le implice sejurul ales gasesti pe site sau ne poti contact personal.

Din Bucuresti daca plecati dimineata in jurul orei 7 , pe la pranz veti ajunge la cazare.

Analizeaza lista noastra de oferte privind cazarea pe litoralul bulgaresc si bucura-te de un concediu memorabil, de rasfat la superlativ si  de conditii excelente in unitati hoteliere moderne.

Vezi aici pachetele de vacanta in Bulgaria cu autocarul cu plecare din majoritatea oraselor din tara

https://www.viotoptravel.ro/liotoral-bulgaria/transport/autocar.html

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*