Descopera ofertele turistice pentru Kusadasi

aprilie 18th, 2019 Agentia Viotop Travel Turcia Tags: ,


kusadasi

Una dintre marile statiuni turcesti, Kusadasi, ofera destinatia perfecta pentru un sejur pe masura. Aici soarele este prezent 300 de zile pe an, peisajul este magnific, indeplinind asadar si cele mai importante cerinte pentru a fi o destinatie pe cinste.

Fiind unul dintre cele mai atractive orase turcesti, Kusadasi are in apropiere situri, are plaje cu apa clara si o atmosfera prilenica pentru a petrece timp de calitate. Seara, orasul este mai treaz ca oricand, cu numeroasele sale restaurant    e, cafenele cu vad spre palmieri si taramul exotic de aici.

Descoperind farmecul locului

Kusadasi poate fi vizitat oricand de-a lungul anului. In perioada primaverii are locatii istorice ce merita descoperite, excursii de-a lungul coastei fiind organizate adesea. Toamna, cand numarul turistilor scade este timpul perfect pentru cei care doresc sa savureze locul cu linistea si tihna sa. Nimic nu se compara insa cu vara, sezonul estival cand va puteti scalda in apele calde. Vezi oferte vacanta Kusadasi

Cert este ca le are pe toate, plajele pentru relaxare, excursiile optionale, fiind totodata si o zona buna pentru shopping.

Transport

In Kusadasi puteti ajunge dupa 14 ore de mers cu masina sau cu autocar. Va exista si un punct de trecere cu ferryboat-ul, un cost in plus. Zborul cu avionul este mai avantajos ca timp petrecut pe drum, mai ales daca este vorba de un charter. Ofertele turistice pe care le veti gasi la Viotop Travel sunt variate si pot include de asemenea transportul asigurat sau doar cazarea. Vezi oferte kusadasi cu avion.

Tot cu autocarul veti calatori si cand alegeti excursiile optionale, transportul fiind inclus. Oferte vacanta Kusadasi cu autocar

Cazare

Sunt multe hoteluri bune, de 4 si 5 stele, cu all inclusive si facilitati pentru copii. Kusadasi este despre rasfatul turcesc, despre ospitalitatea acestui popor, deja reunoscut pentru modul in care ofera serviciile turistice. Resorturile all inclusive raman preferate pentru ca acopera tot necesarul de confort pentru turisti si pentru ca dincolo de ceea ce tine de mancare, transport, ofera oportunitati de distractie si relaxare.

Cazarea aleasa trebuie sa tina cont nu doar de buget, ci si de tipul de vacanta dorit – adults only pentru grupurile de tineri care cauta distractie sau de tip family, pentru cei insotiti si de copii care isi doresc hoteluri cu facilitati pentru cei mici. Hotelurile sunt amplasate la distanta de plaja, dar se asigura si transportul acesta. La capitolul facilitati majoritatea hotelurilor aici au piscine, inclusiv cele mici amenajate pentru copii, aqua park, activitati pentru copii etc.

Din punct de vedere al costurilor, Kusadasi este accesibil si in plus o alternativa mai ieftina fata de Antalya. Veti resimti asta si la capitolul cazare. Va propunem varietate de locatii, pentru bugete diverse. Ofertele sunt aici.

Ce poti face aici

Plaja este atractia numarul 1 in Kusadasi si din fericire exista locuri pentru toate gusturile. Pentru iubitorii de sporturi de apa este recomandata Ladies Beach. Pentru turistii insotiti de copii, Long Beach este perfecta, cu nisip fin dar mai ales cu intrare lenta in mare. Nu in cele din urma o recomandare poate fi Palm Beach, unde gasiti numeroase restaurante, cafenele si toate deschise pana tarziu.

Ajunsi pe taram turcesc, merita sa vizitati Templul lui Apollo, Zeul Soarelui. Pamukkale sau castelul e bumbac este o frumusete a naturii, zona protejata UNESCO, unde se spune ca apele sunt vindecatoare. Parcuri acvatice, cel mai mare muzeu in aer liber regasit in orasul antic Efes, Casa Fecioarei, loc de pelerinaj sunt alte cateva atractii turistice in Kusadasi. Excursiile optionale sunt asadar de neratat.

Kusadasi concureaza cu succes cu alte destinatii exotice. Datorita serviciilor ireprosabile, a climei placute, a plajelor amenajate si a facilitatilor dintre cele mai diverse, aceasta destinatie trebuie sa fie trecuta pe lista dorintelor. Pentru pachete turistice pliate pe bugetul disponibil, va asteptam la Viotop Travel.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*