Top 3 regiuni pentru un sejur de vis in Costa Adeje, Tenerife

aprilie 23rd, 2019 Agentia Viotop Travel Spania Tags: , , , ,


Costa Adeje

O insula de vis, definita de nisip fierbinte, ape calme si plaje relaxante, dar si castele rurale perfect conservate, sate de vacanta, parcuri tematice, sporturi acvatice si nelipsita scena vibranta a vietii de noapte – Tenerife este una dintre recomandarile noastre de top pentru vacanta reusite!

Aceasta insula atrage turisti din toata lumea prin faptul ca ofera solutii complete de relaxare si de distractie. Indiferent de preferintele fiecaruia privind petrecerea timpului liber, venim in intampinarea ta cu recomandari pentru un sejur aici. O zona de interes este Costa Adeje ce impresioneaza si atrage prin cateva regiuni care iti vor taia respiratia prin peisajele naturale si clima minunata, ideala pentru un concediu memorabil.

Top 3 regiuni recomandate in Costa Adeje, Tenerife

Cu un set bogat de puncte de interes, Costa Adeje este una dintre destinatiile de vacanta pe care vei dori sa le onorezi vara aceasta. Oferte vacanta Tenerife le gasesti in portofoliul nostru. Daca de partea organizatorica ne ocupam noi, tie iti revine misiunea de a descoperi cat mai multe dintre frumusetile locatiei alese.

Dispunem de oferte de vacanta variate, de tip early booking si last minute, despre care poti afla mai multe aici. Iata un top 3 regiuni pe care le recomandam ca destinatie de vacanta in Costa Adeje, Tenerife.

  1. Playa De Las Americans

De departe una dintre plajele canare cele mai faimoase din zona sudica a insulei Tenerife este Playa De Las Americans. Impresurata de hoteluri, plaje si facilitati dintre cele mai diverse, aceasta intampina turistii cu numeroase metode de distractie si relaxare. Incadreaza zona cosmopolitana din centrul Safari, fiind preferata mai ales de cei petrecareti, care gasesc deosebit de atractiva zona Veronicas.

Odata ce a fost sesizat potentialul turistic al zonei ce candva era parasita, Playa De Las Americans s-a transformat intr-un resort cu dedicatie. Este in mod definitoriu un simbol al distractiei, ce ofera restaurante selecte, magazine renumite, precum si peisaje de vis.

  1. Puerto De La Cruz

Istoria turismului din insule este una bogata, iar Puerto de la Cruz ocupa loc fruntas in aceasta. La inceput oamenii au fost atrasi de calitatile benefice ale vremii din aceasta zona, iar mai apoi de diversele modalitati de relaxare ale locului.

Un oras nordic al insulei Tenerife, acesta prezinta o clima favorabila pe tot parcursul anului, ceea ce il face o destinatie de vacanta potrivita in orice vreme. Impresurat de biserici, piete si case cu o arhitectura parca desprinsa din povesti, Puerto De La Cruz este apreciata mai ales pentru incarcatura istorica si culturala pe care o poarta.

  1. Playa Paraiso

Un loc ce merita vizitat cel putin o data, Playa Paraiso este o statiune sudica a insulei Tenerife, ideala pentru iubitorii de liniste, pentru cei care doresc doar sa se relaxeze. Este un loc mai retras, infrumusetat de mici golfuri stancoase si 3 plaje deosebite, una de nisip si doua de pietricele. Amenajate cu sezlonguri, umbrele de soare si dusuri pe plata, acestea sunt renovate tinand cont de nevoile de actualitate, astfel ca fiecare turist sa se bucure de un concediu placut, memorabil.

Siam Park este o atractie turistica a zonei, cu un parc acvativ modern, piscine  si tobogane, dar nu sunt de omis nici Jungle Park – o gradina zoologica si botanica ce adaposteste sute de specii de animale si pasari. Exista si zona pentru snorkeling pentru cei pasionati.

Desigur, acestea sunt doar 3 dintre regiunile de top pe care le poti vizita in Tenerife. Descopera pe site-ul nostru ofera intreaga pentru un sejur in Tenerife si opteaza pentru cea care ti se potriveste!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*