Marmaris, Turcia – ce recomanda aceasta destinatie

mai 20th, 2019 Agentia Viotop Travel Turcia Tags: , , , , ,


Daca aveti in vedere Turcia ca destinatie viitoare, poate ca Marmaris este tot ceea ce aveti nevoie – un oras splendid unde aveti multe de descoperit. Este oras port si statiune turistica, in vestul Turciei. Are in apropiere aeroport, asadar ajungeti destul de repede la destinatie. Chiar drumul in sine va impresiona, cu dealuri si munti cu pini.

Situat de-a lungul malului unui golf, Marmaris are cu ce sa isi delecteze turistii, mai intai de toate prin imaginile spectaculoase ale naturii. Este centru de navigatie si scufundari, are viata de noapte activa si – pentru ca este poarta de acces spre insula Rhodos a Greciei – o excursie optionala este binevenita.

Marmaris, un paradis turistic

Sezonul turistic aici incepe cu luna mai si tine pana tarziu in octombrie. O clima mediteraneana, cu ierni nu geroase, dar ploioase, veri calde ce ating punct culminant in august, aici minima intr-o luna de vara este de 25 de grade.

Pentru cazare, aici veti intalni rasfat si conditii excelente, cu hoteluri de 5 stele in mare parte. Ospitalitatea turcilor o cunoaste toata lumea. Destinatia este ideala si pentru cei care calatoresc alaturi de familie, mai ales pentru ca sunt hoteluri de 4 si 5 stele cu facilitati aparte tocmai pentru acest gen de oaspeti. Aici veti gasi optiuni de distractie pentru cei mici, printre care si cluburile de copii, in timp ce adultii se pot relaxa in piscine. Marmaris este o destinatie mai exclusivista.  Vezi ce  Oferte vacanta Marmaris

Plajele in Marmaris sunt deosebite. Folk Marmaris spre exemplu are acces gratuit, fiind plaja statiunii. Multe altele se afla in imprejurimi, amplasate strategic pentru a fi departe de agitatia urbana, fiind insa inconjurate de zone de relaxare sau centre comerciale. Cert este ca pe plajele de aici veti gasi nisipuri fine, ape limpezi si azurii. Pentru pasionatii de sporturi acvatice pot incerca aceasta aventura.

Pentru cei cu copii, plaja Turunc este recomandata intrucat intrarea in apa este lina. Apa cristalina, amestecul de nisip si pietris sunt o imagine unica pe care o veti tine minte. In zona sunt si plaje rare, cum este Itzuzu, cea care detine si titlul pentru plaja naturala minune.

oferte vacanta marmaris viotop travel

De vizitat si de facut in Marmaris

Fiecare turist are preferintele si asteptarile proprii de la ceea ce inseamna un sejur perfect. Daca sunteti genul care tanjeste dupa timp liber ce inseamna a sta la plaja si a fi servit regeste, alegeti un resort cu servicii ultra all inclusive. Facilitatile aici va vor fi suficiente pentru a va bucura de apa, plaja, soare si o experienta culinara desavarsita.

Daca sunteti genul mai activi, atunci puteti bifa si anumite obiective turistice, vizitand tot ce se poate, optand chiar si pentru excursii optionale. Rodos spre exemplu este insula aflata la doar 40 de minute distanta. Icmeler este renumit pentru apele minerale cu proprietati terapeutice. De asemenea, in zona sunt gradini de iasomie, baruri si pub-uri ce au cucerit de fiecare data pe turisti in cautare de distractie.

oferte vacanta marmaris viotop travel

In schimb, o vizita la castelul Marmaris este o lectie de istorie. Muzeul este situat pe dealurile din spatele portului, iar de aici imaginea de ansamblu asupra Marmarisului este imaginea care va taie rasulfarea, deci veti dori sa ajungeti in zona cel putin pentru aceasta panorama.

O excursie poate fi facuta si spre Pamukkale

Marmaris nu duce lipsa nici de locatii unde va puteti petrece timpul, relaxati, la terasa sau in restaurante. Zonele de lux isi intampina oaspetii cu preparate din bucataria internationala. Atunci cand simtiti nevoia de shopping, in cautare de suveniruri veti gasi buticuri si bazaruri, magazine locale unde puteti achizitiona mai multe decat ati crede, inclusiv bijuterii sau delicii locale.

Vezi aici Oferte vacanta Marmaris

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*