Ghidul turistului – Insula Corfu din Grecia, paradis ce merita sa il descoperiti

iunie 12th, 2019 Agentia Viotop Travel Grecia Tags: , , , ,


corfu grecia

In nord vestul Greciei frumoasa insula Corfu imbie turistii sa descopere una dintre cele mai accesibile locatii. Cum principala ocupatie aici este turismul, serviciile in acest sens sunt apreciate, indiferent care sunt exigentele. In partea de sud a insulei sunt predominante plajele, iar atmosfera este una tipic greceasca. In schimb in partea de nord zona este montana. Totusi intreaga insula este plina de vegetatie si are peisaje uimitor de frumoase. Nu degeaba a primit si titlul de paradis verde.

Orice turist a ajuns pe aceasta insula, a fost fascinat si indragostit de plajele superbe, de farmecul orasului vechi, de traditii si practic de tot ceea ce aceasta insula are de oferit.

Transport

Pentru aceasta destinatie dispunem de pachete turistice avantajoase. O cursa charter este disponibila. Puteti ajunge in Corfu si cu autocarul. Ceva mai lung este drumul cu masina personala, cand cele in jur de 1000 de km se pot realiza cu multa rabdare – treceti cu ferryboatul pentru a ajunge pe insula, ceea ce inseamna ca trebuie sa luati in calcul si aceste costuri. Vezi aici oferte vacanta corfu cu autocarul.

Va punem la dispozitie pachete cu 7 nopti cazare/8 zile cu avion sau autocar. O data ajunsi aici, transportul in comun va fi un interes pentru ca astfel veti putea vizita insula. Se pot inchiria masini si una din recomandari aici este sa evitati atv-urile sau scooterul pentru ca drumurile sunt foarte inguste si aglomerate si exista pericol de accidente. In cazul in care optati pentru excursiile optionale puse la dispozitie de agentie, alaturi de ghid, trasportul este asigurat. Vezi aici oferte vacanta Corfu cu avionul

oferte vacanta corfu

Cazare

Corfu dispune de unitati de cazare clasice, hoteluri si nu numai. Predomina vilele, fara servicii de masa insa. In cazul hotelurilor de 2 sau 3 stele se include mic dejunul sau cazarea este de tip demipensiune. Pentru cei care doresc realmente sa fie rasfatati si sa nu aiba preocupari zilnice despre masa, pot alege foarte bine variantele de hoteluri de 4 si 5 stele, cu servicii all inclusive.

Se stie despre Corfu ca si-a castigat reputatia de a fi o locatie accesibila, astfel incat exista optiuni pentru toate buzunarele.

Descoperind insula Corfu

Pentru cei pasionati de istorie aceasta insula delecteaza cu ramasite ale orasului vechi, precum si cu un muzeu de arta bizantina. De asemenea, in Corfu exista si un muzeu unic in lume, ce nu trebuie ratat, Muzeul Scoicilor, unde comorile adancurilor sunt expuse spre fascinatia celor care le admira.

Dincolo de locatii de vizitat, plajele sunt atractia numarul unu. Acestea sunt in marea lor majoritate cu pietricele, cu selectii de restaurante, taverne si baruri. Campuri de nisip si apa cristalina se combina idilic cu livezi de maslini din imprejurimi sau cu imaginea gradinilor uimitoare.

De asemenea, se pot practica diverse tipuri de sporturi nautice. Excursiile optionale sunt si ele interesante si recomandate pentru a descoperi aceasta locatie cu mult mai mult decat ceea ce inseamna cazarea cu facilitatile si experienta gastronomica, plaja si piesajul insulei. Iata si ce anume punem la dispozitie:

  • O seara pur greceasca, ZORBA CORFIOTA, include masa si bauturile. Cost: 39 euro.
  • Un tur complet al insulei. Nu se va include pranzul. Cost: 39 euro. Este mai convenabil sa plecati cu un grup organizat.
  • Croaziera PESTERILOR ALBASTRE – INSULELE PAXOS – ANTIPAXOS. Nu se va include pranzul. Cost: 39 euro.
  • Aventuri in ALBANIA. Cost: 39 euro.
  • O croaziera la BLUE LAGOON, cu pranz inclus. Cost: 39 euro.

Cu atat de multe motive pentru care Corfu merita vizitata, recomandam sa nu intarziati in a alege un pachet turistic pentru aceasta destinatie. Cu siguranta nu vor fi regrete asupra deciziei.

Vezi aici oferte de vacanta Corfu

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*